Da, pe bune, chiar sunt trista. Am o stare din aia nasoala, cred ca sunt deprimata. De ce? Pentru ca iubitul meu s-a dus cu baietii in club si pe mine m-a lasat acasa. Supararea n-ar fi asa mare daca nu i-as fi propus cu 4 ore in urma sa mearga cu mine la deschiderea Turabo. Si n-a vrut. Iar eu singura nu merg.

A, nici ieri n-a vrut sa mearga cu mine la petrecerea de lansare Vibe FM. Cica il dureau picioarele. Numai ca in seara asta i-a trecut durerea instantaneu dupa o repriza de fotbal pe Ghencea. Nu cred ca sunt absurda, dar simt ca incep sa nu-l mai suport.

N-are niciun sens ceea ce scriu. Dar trebuie sa ma descarc cumva. Nimeni nu-mi raspunde la telefon si acum am chef sa plec. Unde e toata lumea cand ai nevoie de ea??? Asa mi se spune mereu „Suna-ma cand vrei, sunt alaturi de tine”. Aiurea! Toti dorm la ora asta. Care e ametita care s-ar trezi sa-mi asculte mie gandurile negre?

Pff…ati simtit vreodata un fel de apasare in piept? Stiti, ca atunci cand sunteti gelosi? Asta simt eu acum. Si recunosc ca sunt geloasa. Ce? Eu n-as fi vrut sa merg in club? Da’ cu cine????

Gata..m-am saturat, ma duc sa ma bag in pat si sa m-apuc sa studiez tavanul pana se intoarce el. E 1 si doua minute. Pana la 4 nu cred ca adorm. Asa nebuna sunt.

Nu ma bagati in seama. Am mare nevoie de afectiune. Si NIMENI nu mi-o da. Tocmai a iesit de pe mess si ultima prietena care imi suporta crizele. E clar, o iau razna.

Gata…Noapte buna voua! Eu o sa am o noapte alba…cred.

 

Reclame